Att låna pengar

Idag ringde ungarnas mamma och lät ganska förtvivlad. Jag blev genast orolig och frågade om allt var okej? Då svarade hon ”Okej, innan vi fortsätter så vill jag att du ska veta att jag egentligen inte vill be dig om någon tjänst.” Okej, svarar jag. Men jag är ju far till hennes barn så självklart kan hon vända sig till mig om något är tokigt. Det visade sig att hon behövde ett lån. Hon hade funderat på snabblån och visste jag tagit det tidigare. Hon bad om lite tips om vart man hittar de bästa lånen och så vidare. Men det slutade med att jag erbjöd mig att ge henne ett lån. Bilen hennes hade börjat krångla i helgen och idag när hon tagit den till verkstan hade mekanikern sagt att det inte ser bra ut. Typiskt! Nåväl, just nu ligger jag på plus så självklart hjälper jag mina barns mamma. Det påverkar ju även mina barn på ett eller annat sätt. Hur tänker ni kring detta, ni som också separerat från er partner som ni har barn tillsammans med? Jag brukar tänka som så att en vacker dag kan det vara jag som behöver hjälp.

Nej nog om detta. Nu ska vi på bio, ungarna och jag! Vi hörs!

pengar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *