Axet faller inte långt från vetet

Jag är så glad för mina barn! Att de börjar bli ansvarsfulla ungdomar som behandlar andra som de vill bli behandlade och som tar sitt ansvar (efter förmåga, och ibland lite till).

Häromdagen när vi hade lite myskväll på Trettondagen pratade vi lite om vad vi ville göra framåt sommaren till och till min förvåning så sa de båda (inte i mun på varandra) att de faktiskt ville åka och fiska med mig! Jag blev så glad och så rörd att jag fick harkla mig lite för att få rösten under kontroll. Så härligt glad blev jag att när barnen hade lagt sig (det var ju skoldag dagen efter…) att jag gick in på Happyangler.se för att se vad de hade för något som jag kunde köpa hem till oss lite senare i vår (vi måste spika det här innan jag köper nåt som bara kommer samla damm annars…)

Nån curlingpappa är jag inte direkt, men ibland vill jag bara att ungarna ska kunna få åka lite snålskjuts… Som den här lilla fågelungen.

fågelmedunge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *