Hallå februari

Februari är snart här och januari försvann i ett nafs. Det var ju bra för nu är det snart vår. Enligt SMHI  är den meteorologiska definitionen av vår är ”att dygnsmedeltemperaturen ska vara stigande och ligga mellan 0 och 10 plusgrader”. Våren kan inträffa redan i februari i de södra delarna av landet. Och i södra Europa kommer den såklart tidigare än så… Kanske en resa till Rom i vår?

hello fab feb

Nu i helgen ska jag ta och köra till en kompis och hjälpa honom att packa lite grejer och köra dem till ett förråd i Västerås. Han ska nämligen bli sambo och de har ännu inte kommit överens om vad av hans saker som passar i deras nya gemensamma hem… Så är det. Man får kompromissa lite. Det är inte hela världen men kanske han kan lämna lite möbler till sina barn så att de inte behöver köpa ett helt nytt hushåll när de själva flyttar?

Det blir övernattning i Västerås med andra ord. Det var länge sen jag var där men det ska nog gå bra. Ungarna får sova hos sin mamma. 17-åringen fixar huset men 14-åringen vill jag inte släppa vind för våg. Så det är bestämt att båda stannar hos mamma…. Jag ska bara skriva klart detta så är det dags att köra iväg. Hämtar dem såklart på söndag kväll när jag är tillbaka. Eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *