Hösten närmar sig!

Nu börjar både min och ungarnas ledighet gå mot sitt slut. Det känns faktiskt ganska okej med tanke på att vädret är som det är just nu. Känns ju som hösten inte är jättelångt borta. Visserligen så brukar ju augusti och en bit in i september vara fint, så det kanske kommer. Jag ser faktiskt fram emot att börja jobba igen, känns som semestern har gjort sitt för mitt välbefinnande och jag känner mig riktigt taggad inför hösten. Försöker smitta av mig på döttrarna bara, som ser återvändandet till skolan som pina och pest. Saknar när de var små och det var spännande att komma tillbaka till skolan, nu funkar det inte ens med att gå och köpa nya skolmaterial. De gör de själva.. Men det blir säkert lättare när de väl börjar, det är nog mer tanken på det som får dem att stressa upp sig.

Hur känner ni för att hösten ska komma?

back

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *