Rensar och planerar

Hej på er!

Idag har jag pysslat en massa här hemma. Har rensat ut en massa gammalt som jag ska köra iväg till någon loppis och så har jag börjat planera lite små förändringar. Skulle t.ex. vilja bygga om altanen och snygga till den lite. Gärna göra den lite större så att man kan bjuda hem ett större gäng vänner på middag/fest under varma sommarkvällar.

Var inne på Bygghemma.se och kollade efter material och i samma veva hittade jag även riktigt snygga utemöbler som skulle passa utmärkt hos mig. Beställde dock endast möblerna nu. Funderar lite på att skjuta upp altanbygget till nästa sommar. Vi får se hur det blir med det. Beror väl lite på om jag hittar folk som har lust att komma och hjälpa till under semestern så att vi får den byggd snabbt.

Men nu ska jag ut och njuta av sommaren hörni. Har två veckor kvar att jobba, sedan har jag semster och då ska jag passa på att njuta varje dag!

wooden-texture-with-rusted-nail-heads-1255334-m

Jaa såhär sliten är den nuvarande altanen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *