Sparkonto åt barnen

Nu har jag öppnat upp nya sparkonton åt barnen. Tänkte att jag skulle försöka maximera räntan så att de får igen så mycket pengar det kan få så jag sparar hos www.4spar.se. Jag har låst kontona fram tills dom är 20 år båda två så att dom inte ska spendera dom på dumma saker. Självklart kan man göra det när man är 20 också men samtidigt så tror jag att man är lite mer ansvarsfull då. Har en känsla av att det kommer att bli många natturer in till stan för att hämta båda av mina små pärlor. Tur att det är ett tag kvar för Lena. Tim däremot fyller 15 i februari så det är inte så långt kvar. Konstigt det känns att min son ska bli myndig. Men oj vad han längtar. Och det förstår jag, minns ju själv när man skulle fylla myndig. Det var inte dåligt!

vuxenartikel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *